CÂND ÎNCEPE LIGA A II-A

Mihai ROŞOIU

La Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului pentru noul sezon competițional de Liga 2.
În ediția 2021/2022, ce va debuta la 31 iulie, vor lua startul 20 de echipe ce vor juca în următorul sistem competițional.
Echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.
Primele 6 clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație.
La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.
Echipele de pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular vor fi repartizate în două serii de play-out, disputând doar un tur de 7 etape, care va asigura încă șase meciuri pentru fiecare echipă
Protocol desfășurare competiție
Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/locali-tate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.
5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete (în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF). Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de prezentul regulament.
Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal
Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test anti-gen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLACĂRA MORENI ȘI FC PUCIOASA ȘI-AU AFLAT ADVERSARELE DIN CUPĂ

Federația Română de Fotbal a făcut publice meciurile primului tur al fazei naționale a Cupei României, ediția 20212022.Cele 41 de jocuri vor avea loc miercuri, 28 iulie 2021, de la ora 17:30.Armata Aurul Brad – CS Hunedoara ACS Poli Timișoara – CSM Deva ACS Nera Bozovici – Progresul Ezeriș CS […]