Published On: mie, ian. 17th, 2018

Când arbitrii îşi bagă coada VICTORIE CU… MIJLOACE SPECIFICE CSM Târgovişte – CSM Bucureşti 1:3 (22:25, 25:23, 19:25, 23:25)

nichiduta.ro

După victoria de răsunet din turul campionatului, singura notabilă înregistrată de CSM Târgovişte în actualul sezon al Diviziei A1, elevele lui Guillermo Hernandez au cedat în faţa propriilor suporteri în revanşa cu echipa municipalităţii bucureştene.
Cu excepţia setului al treilea pe care dâmboviţencele l-au cedat destul de uşor, toate celelalte manşe ale duelului din Polivalentă au fost echilibrate. Trist este că în o echipă de calibrul CSM-ului din Bucureşti, cu un buget uriaş pentru voleiul românesc, a avut nevoie de ajutorul arbitrului de scaun pentru a obţine victoria în primul set, care putea, foarte bine, să fie câştigat de fetele noastre, dacă judecătorul principal al meciului nu inventa un punct pentru oaspete la scorul de 21-21. A fost momentul psihologic al manşei pentru că decizia eronată a lui Lucian Năstase avea să le dea aripi fetelor din Capitală, care au ajuns rapid la 25.
CSM-ul nostru n-a clacat psihic. Târgoviştencele au jucat aproape perfect în setul al doilea şi răsplata a fost pe măsura efortului, egalarea la „general” venind firesc şi fără emoţii.
La fel de firesc bucureştencele au revenit la conducere în urma celui mai dezechilibrat set al confruntării, iar jucătoarele lui Hernandez erau obligate să revină din nou.
Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în turul sezonului nu s-a mai repetat şi în sala îngheţată din Târgovişte. Vizitatoarele au forţat şi au reuşit să câştige cu 3-1, o victorie care le aduce în clasament trei puncte esenţiale în lupta pentru titlu.
Cât priveşte CSM-ul din Târ-govişte, devine din ce în ce mai clar că singura opţiune viabilă a rămas locul al treilea, mai ales că Ştiinţa Bacău nu pare o adversară foarte puternică în acest sezon competiţional.
Pentru echipa noastra au jucat: Fairs 21p, Collar 16p, Otasevic 10p, Souza-Ziegler 10p, Hroncekova 7p, Smith 2p, Durr (L), Calota, Rosca, Trica, Marciu, Wojcieska. Antrenori: Guillermo Naranjo şi Akis Eft-sathopoulos.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente