Published On: mar, iul. 9th, 2013

CAMPIONI LA TINERET

nichiduta.ro

babeuO altă săptămână încheiată şi o nouă competiţie de Radio Orientare pentru lotul de tineret de la Municipal Târgovişte. De această dată, este vorba de una dintre cele mai importante competiţii pe plan intern, Campionatul Naţional de Tineret, care s-a desfăşurat anul acesta în apropierea oraşului Salonta, judeţul Bihor. Competiţia a presupus 2 probe: cea de 2 de metri şi cea de 80 metri.
Dacă juniorii târgovişteni ne-au impresionat anul acesta la Campionatul European de Tineret, acum au dat lovitura şi pe plan naţional, câştigând în total 5 medalii de aur şi 3 medalii de argint.
Anghelescu Claudiu, reprezentantul de la categoria M12, a obţinut 2 medalii de aur, în cele două probe. La categoria M14, Olteanu Ştefan a câştigat medalia de aur la prima probă şi medalia de argint la a doua. Gemenii Gherghescu Andrei şi Alexandru au avut, de asemenea, o prestaţie foarte bună, ocupând primele 2 locuri ale podiumului la fiecare probă.
Astfel, Târgoviştea confirmă prestigiul clubului şi la acest Campionat. Următoarea ţintă pe plan intern pentru radio orientarişti este Campionatul Naţional pe Echipe, ce se va desfăşura în Baia-Mare în perioada 25-28 iulie. Pentru prima oară în acest sezon, Municipal Târgovişte va participa cu lotul integral de Radio Orientare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro