Campionatul de tenis al Ministerului Afacerilor Interne

În municipiul Târgovişte, a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor Campionatului de tenis al Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, cu sprijinul structurilor judeţene ale Ministerului şi al autorităţilor locale şi s-a derulat pe parcursul a cinci zile.
În concurs s-au înscris peste 90 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi 2 studente de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, pe următoarele categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani pentru bărbaţi, iar pentru personalul feminin, competiţia s-a desfăşurat fără limită de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultatele obţinute de poliţiştii din Dâmboviţa în ultimele 24 de ore

260 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de efective de jandarmi, au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 45 de evenimente, cele mai multe, 35, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri […]