CAMPIONATE NAŢIONALE FĂRĂ PROBE DE DUBLU

Mihai ROŞOIU

Având în vedere faptul că anul 2020 este unul special, în contextul Pandemiei de Coronavirus Covid-19 şi, preocupată de starea de sănătate a tuturor sportivilor, precum şi a tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a Campionatelor Naţionale Individuale de Vară din acest an, Federaţia Română de Tenis s-a văzut nevoită, din păcate, să ia următoarea decizie:

  • în anul 2020, în mod excepţional, Campionatele Naţionale Individuale de Vară U10, U12, U14, U16 şi U18 se vor disputa fără probele de dublu: masculin, feminin şi mixt.
    Federaţia Română de Tenis ia, de asemenea, în calcul şi posibilitatea ca probele de dublu ale Campionatelor Naţionale Individuale de Vară mai sus menţionate să se desfăşoare separat, la o dată ulterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SC MERRYBERRY SRL

SC MERRYBERRY SRL, cu sediul în Sat Mija, Comuna I.L. Caragiale, Punct Ferma, număr cadastral 71452-C2, judeţ Dâmboviţa, angajează personal pentru curăţenie clădire administrativă.CERIN ŢE:■ Studii medii■ Experienţă într-o poziţie similară de minimum 2 ani ATRIB UŢII: întreţinere curăţenie în spaţiile repartizate (birouri, grupuri sanitare etc) Organizare program zilnic de […]