Published On: vin, iun. 9th, 2017

Campioana judeţului Dâmboviţa este Dentaş Tărătăşeşti. Va juca în dublă manşă cu Petrolul 1952 Ploieşti

Cu două înfrângeri la rând, 0-1 (în deplasare) cu Bradul Moroieni şi 0-8 (acasă) cu Gloria Corneşti, echipa din Gura Şuţii a pierdut lupta pentru locul 1, cu Dentaş Tărtăşeşti. Ba mai mult, a picat până pe locul 3. A rămas cu 71 de puncte. A fost întrecută de Gloria Corneşti, care chiar că joacă un fotbal de calitate.
Trupa lui Nelu Radu a acumulat 73p, dar nu a forţat pe final de campionat, când a pierdut meciurile din deplasare, 2-3, cu Voinţa Perşinari, 02, cu Bradul Moroieni şi 0-3, cu Dentaş Tărtăşeşti. Ghinioanele şi ostilitatea arbitrilor au făcut ravagii în rândul echipei din Corneşti, în aceste partide. Dentaş Tărtăşeşti şi-a îndeplinit visele. A ocupat locul 1 cu 77p şi va susţine dubla de baraj cu campioana judeţului Prahova, Petrolul Ploieşti, pe 17 iunie, la Răcari şi 24 iunie, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană. Vor fi cel puţin 1000 de suporteri ploieşteni la Răcari.
Echipa lui Angelo „Angi” Barbu a fost prima pentru că a luptat, pentru că a avut curaj, pentru că a riscat totul pentru victorie. A fost acolo peste adversari, presându-i, forţându-i să greşească.
Dentaş a ştiut să gestioneze bine meciurile grele, 2-0, cu Voinţa Perşinari, 31, cu Bradul Moroieni, 3-0, cu Gloria Corneşti.
Pentru echipa antrenată de Marius Stănică va fi foarte greu în meciurile cu Petrolul Ploieşti.
Lupii Galbeni, antrenaţi de Octavian Tavi Grigore, au avut o prestaţie bună, devansând pe CS Blejoi şi ACS Băneşti, ocupantele locurilor 2 şi
3.
În conducerea echipei din oraşul „aurului negru”, îl găsim pe Cristi Vlad (preşedintele executiv), Mircea Dridea (preşedinte de onoare).
Prima şansă o are echipa prahoveană, dar nu este exclusă o surpriză.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>