Published On: vin, nov. 10th, 2017

Campania Time to Move -eveniment de multiplicare în colegiile de top ale judeţului

nichiduta.ro

Campania Time to Move a inclus un eveniment de multiplicare în colegiile de elită C.N. „lenăchiţă Văcărescu” şi C.N. „Constantin Carabella”, la care au participat 31, respectiv 25 de elevi, cu vârste între 16 şi 18 ani.
Vrei să mergi în străinătate, dar nu ai informaţiile necesare? Vrei să fii voluntar european? Vrei să mergi pentru un an să studiezi în altă ţară? Sau pentru câteva săptămâni pentru un stagiu în străinătate? Au fost tot atâtea întrebări care au suscitat imediat interesul participanţilor. Ca şi îndemnul adresat celor mai reticenţi: „E timpul să acţionezi, să ai curajul să ieşi de pe drumul tău obişnuit. Există o mulţime de oportunităţi care te aşteaptă. Trăind în străinătate, ai posibilitatea să te cunoşti şi să descoperi abilităţi de care nu ştiai că eşti capabil. Te vei transforma într-o persoană mai flexibilă, adaptabilă la noile situaţii sociale sau sarcinilor de la viitorul loc de muncă.”
Pe parcursul evenimentului, elevii au aflat informaţii utile despre studio, voluntariat, stagii şi călătorii şi de pe website-ul campaniei, timetomove.info, din pagina Facebook.
A existat un dialog permanent cu elevii pe durata prezentărilor sau a aplicaţiei practice care a urmat. Participanţii s-au arătat interesaţi de informaţiile primite, au consultat site-urile din materialul informativ, au pus întrebări şi au menţionat că vor căuta informaţii de interes şi pe viitor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro