Published On: vin, mai 25th, 2018

Campania „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”, o reuşită

nichiduta.ro

S-a încheiat a III-a ediţie a campaniei de sensibilizare a cetăţenilor cu privirela importanţa donării de sânge cu motto-ul „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”
Peste 100 de jandarmi, angajaţi ai ISU „Basarab I” Dâmboviţa şi cetăţeni voluntari s-au alăturat campaniei, prin acest gest încercând să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze că prin sângele donat pot salva vieţile mai multor oameni aflaţi în suferinţă.
Acţiunea iniţiată de Jandarmeria Dâmboviţa în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa s-a desfăşurat în perioada 22-24 mai a.c., în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii din spitalele din România, pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa şi beneficiile donării de sânge, precum şi pentru completarea stocului sanguin local.
În luna aprilie a.c., Jandarmeria Română a încheiat cu Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională un protocol de colaborare care are ca scop relaizarea în comun a unor campanii de donare de sânge.
În anul 2017, la nivelul Jandarmeriei Dâmboviţa au avut loc primele două ediţii ale campaniei donare de sânge cu acest motto şi peste 150 de jandarmi şi cetăţeni voluntari au dat dovadă de solidaritate faţă de semeni prin gestul făcut. Acţiunile s-au desfăşurat în contextul rezolvării crizei acute de sânge de la nivel local.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente