Campania „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge! – la a IV-a ediţie

În contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii din spitalele din România, pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa şi beneficiile donării de sânge, precum şi pentru completarea stocului sanguin local, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmboviţa) se va organiza a IV-a ediţe a campaniei de donare de sânge „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”.
Acţiunea de recoltare de sânge se va desfăşura în zilele de 5 şi 6 decembrie a.c., la sediul IJJ Dâmboviţa şi al Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa, cu sprijinul personalului medical de specialitate. In anul 2017 şi luna mai a.c., când s-au desfăşurat primele 3 ediţii ale acestei campanii de donare de sânge, peste 300 de jandarmi, elevi ai şcolilor de subofiţeri, angajaţi ISU Dâmboviţa şi cetăţeni voluntari au dat dovadă de solidaritate faţă de semeni conştientizând faptul că prin sângele donat pot salva viaţa mai multor persoane aflate în suferinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmeria Dâmboviţa ne atenţionează care sunt Condiţiile legale privind folosirea dronelor

Având în vedere faptul că se apropie Ziua Naţională a României, perioadă în care sunt organizate o serie de evenimente publice la care participă foarte multe persoane, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a emis structurilor Jandarmeriei Române, inclusiv Jandarmeriei Dâmboviţa o serie de precizări referitoare la filmarea / fotografierea aeriană cu […]