Campania „Donează Sânge Constant” şi la Crucea Roşie Dâmboviţa

Joi, şi Crucea Roşie Dâmboviţa a organizat o acţiune amplă în cadrul Campaniei „Donează Sânge Constant”, iniţiată de Crucea Roşie Română, alături de Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională „Prof. Dr. C. T. Nicolau”, McCann Worldgroup România, McCann PR şi UM România.
Printr-o simplă donare de sânge, pot fi salvate 3 vieţi. Iar la fiecare 3 secunde, un român trebuie să primească sânge. Din păcate, sub 2% dintre români donează sânge, în timp ce media europeană este de 6%. Crucea Roşie Dâmboviţa în colaborare cu Centrul de Transfuzii Dâmboviţa, a organizat campania de donare de sânge, eveniment ce îşi propune să fie primul dintr-o campanie pe termen lung al cărei obiectiv este schimbarea atitudinii românilor, în ceea ce priveşte donarea de sânge.

Şi Arhiepiscopia Târgoviştei, s-a alăturat de-a lungul timpului campaniilor de donare a sângelui, mobilizând în acest sens, sute de preoţi şi credincioşi. În acest sens, doar în anul 2018 au fost donaţi peste 200 litri de sânge, necesari transfuziilor şi diferitelor urgenţe medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Trei investiţii majore în oraşul Pucioasa

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana dă asigurări cetăţenilor că în 2019, pe agenda de priorităţi se află implementarea unor proiecte majore pentru comunitate. Bugetul pe anul 2019 al oraşului Pucioasa va fi votat săptămâna viitoare şi este un buget care pune accentul pe dezvoltarea şi modernizarea urbei. În cursul acestui […]