Camera de Comerţ contează pe parlamentarii de Dâmboviţa pentru susţinerea mediului local de afaceri

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa a organizat, astăzi, o întâlnire cu parlamentarii de Dâmboviţa. Au răspuns invitaţiei doamnele deputat Claudia Gilia, Carmen Holban, Oana Vlăducă, domnul deputat Corneliu Ştefan şi domnii senatori lancu Caracota, Titus Corlăţean şi Adrian Ţuţuianu. Întâlnirea a constituit un foarte bun prilej de a prezenta o informare amănunţită cu privire la activitatea Camerei şi proiectele noii echipe de conducere- preşedinte Valentin Calcan.
„Am constatat cu bucurie dorinţa de susţinere din partea fiecărui parlamentar, indiferent de formaţiunea politică din care face parte, a Camerei de Comerţ, a mediului de afaceri, a marilor proiecte judeţene. Am convenit continuarea unor astfel de întâlniri precum şi prezentarea de informări periodice cu eventualele probleme apărute în zona de business, în vederea susţinerii unor amendamente sau chiar iniţiative legislative în Parlament”, se precizează într-un comunicat de presă remis de CCIA Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fermierii care ard resturile vegetale riscă să piardă din subvenţii

Fermierii care au depus cereri la APIA şi primesc subvenţii pentru cultivarea terenurilor, trebuie să ştie că este interzisă curăţarea acestora de resturile vegetale prin ardere. În caz contrar, riscă să fie penalizaţi, în conformitate cu reglementările în vigoare. Sumele nu sunt de neglijat, fiind vorba de 15% din valoarea […]