Published On: lun, apr. 15th, 2019

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa

nichiduta.ro

Pe parcursul zilei de vineri, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu şipreşedinte ALDE, a fost prezent în judeţul Dâmboviţa. Călin Popescu Tăriceanu a fost însoţit de secretarul general ALDE – Daniel Chiţoiu, deputatul Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE, chestorul Camerei Deputaţilor , fost ministru al Energiei şi candidat la europarlamentare, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru şi alţi reprezentanţi ALDE Dâmboviţa. În prima parte a zilei a vizitat două societăţi comerciale din Târgovişte. După prânz a făcut o vizită la Centrul Tehnic Renault Titu, un loc de care Tăriceanu este foarte ataşat şi asta domnia sa a fost cel care a pus piatra de temelie în calitate de premier al României.
La ceas de seară, delegaţia ALDE s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii ALDE la Casa de Cultură a oraşului Titu. Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre.
Călin Popescu Tăriceanu a avut un mesaj mobilizator pentru membrii şi simpatizanţii ALDE din judeţul Dâmboviţa. Foarte transant şi la subiect, Călin Popescu Tăriceanu a spus că pe 26 mai 2019, este nevoie de mobilizare, astfel încât rezultatele sondajelor care creditează ALDE cu un scor de 12-15% să devină şi realitate. Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că 26 mai 2019, trebuie să fie ziua victoriei ALDE.
Cu un rezultat bun pe 26 mai 2019, ALDE merge cu Demnitate în Europa .

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente