Călin Popescu Tăriceanu a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa

Pe parcursul zilei de vineri, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu şipreşedinte ALDE, a fost prezent în judeţul Dâmboviţa. Călin Popescu Tăriceanu a fost însoţit de secretarul general ALDE – Daniel Chiţoiu, deputatul Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE, chestorul Camerei Deputaţilor , fost ministru al Energiei şi candidat la europarlamentare, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru şi alţi reprezentanţi ALDE Dâmboviţa. În prima parte a zilei a vizitat două societăţi comerciale din Târgovişte. După prânz a făcut o vizită la Centrul Tehnic Renault Titu, un loc de care Tăriceanu este foarte ataşat şi asta domnia sa a fost cel care a pus piatra de temelie în calitate de premier al României.
La ceas de seară, delegaţia ALDE s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii ALDE la Casa de Cultură a oraşului Titu. Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre.
Călin Popescu Tăriceanu a avut un mesaj mobilizator pentru membrii şi simpatizanţii ALDE din judeţul Dâmboviţa. Foarte transant şi la subiect, Călin Popescu Tăriceanu a spus că pe 26 mai 2019, este nevoie de mobilizare, astfel încât rezultatele sondajelor care creditează ALDE cu un scor de 12-15% să devină şi realitate. Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că 26 mai 2019, trebuie să fie ziua victoriei ALDE.
Cu un rezultat bun pe 26 mai 2019, ALDE merge cu Demnitate în Europa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2019, a demarat

Începând de miercuri, 10 aprilie a.c., au început înscrierile pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvernul României, ministere, instituţii şi autorităţi ale administraţiei publice centrale, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Programului Oficial de Internship al Guvernului României. Înscrierile se fac online, în perioada 10 aprilie – 19 […]