Calendarul Evaluării Naţionale pentru clasele intermediare

Pentru testarea elevilor rămân la dispoziţia şcolilor doar testele antigen rapide cu recoltare din nas sau gât, pentru care părinţii trebuie să îşi dea acordul.
O altă noutate a acestui început de şcoală este faptul că toţi elevii din şcolile speciale pot participa fizic la cursuri, în localităţile care nu sunt în carantină.
Pe de altă parte, pe 10 mai se întorc la cursuri, fizic, toţi elevii claselor terminale – clasa a VlII-a, a XII-a şi a XIII-a, cu excepţia celor din localităţile carantinate.
În luna mai va fi organizată şi Evaluarea Naţională la clasele a doua, a patra şi a şasea, după următorul calendar: Clasa a doua între 25 şi 28 mai Scris – Limba română – 25 mai Scris – Limba maternă – 25 mai Citit – Limba română – 26 mai Citit – Limba maternă – 26 mai Matematică – 27 mai Scris şi citit – Limba română pentru minorităţile naţionale – 28 mai
Clasa a patra -între 18 şi 20 mai Limba română – 18 mai Matematică – 19 mai Limba maternă – 20 mai
Clasa a şasea – 12 şi 13 mai
Limbă şi comunicare – 12 mai Matematică şi ştiinţe ale naturii – 13 mai

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FĂRĂ TÂRGOVIŞTENI ÎN ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA I

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.Iată cum arată echipa ideală a etapei a 6-a din play-off şi play-out.PORTAR Florin Iacob (UTA / 27 de ani) – A fost în mare formă, intervenţiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul […]