Calendarul desfăşurării burselor naţionale ale locurilor de muncă în anul 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a anunţat graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfăşura la nivel naţional în acest an.
Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanţi.
În data de 18 octombrie a.c. va avea loc „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.
La nivelul fiecărui judeţ, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale, de condiţiile locale şi de solicitările agenţilor econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Contract de lucrări pentru Şcoala Gimnazială "Matei Basarab"

La nici o săptămână de la semnarea contractului de finanţare, în prezenţa ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi a directorului Agenţiei Regionale de Dezvoltare Sud-Muntenia, Liviu Muşat, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat semnarea contractului de lucrări la acest obiectiv. Cu o valoare de peste 22 de milioane de […]