CaIificare Ia finaIeIe naţionaIe

Mihai ROŞOIU

boxIn perioada 9 – 12 septembrie 2013, sportivii din cadrul secţiei de box, împreună cu antrenorul Gheorghe Stan, s-au deplasat la Constanţa, Mangalia şi Năvodari, pentru a participa la campania de calificare la finalele Campionatului de juniori şi cadeţi.
Ştefan Gabriel – la categoria 59 kg, Firat Yaldiz – la categoria +81 kg, Panait Ionuţ – la categoria 56 kg, Constantina Denis – la categoria 45 kg şi Sava Antonio -la categoria 40 kg au câştigat dreptul de a participa la finala campionatului, ce va avea loc în luna octombrie, la Bucureşti.
Clubul Sportiv Târgovişte a avut onoarea de a se afla printre puţinele cluburi invitate, sportivii fiind încântaţi şi de faptul că au putut face antrenamente cu Gheorghe Simion şi Alec Nastac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AceIaşi Negoiescu!

In perioada 13-15 septembrie 2013, la Sibiu, a avut loc Turneul Internaţional U18 de judo, de unde sportivii Clubului Sportiv Târgovişte s-au întors cu două medalii. Negoiescu Valentin a obţinut medalia de aur la categoria 81 kg, iar Pechea Dragoş, la categoria 73 kg, medalia de bronz. De menţionat este […]