Published On: vin, feb. 7th, 2020

Cabinetul Ludovic Orban a fost spulberat la votul moţiunii de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi UDMR

nichiduta.ro

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan a votat pentru demiterea Guvernului Orban, iar la scurt timp după încheierea votului pe moţiunea din Parlament, a ieşit public şi a prezentat motivele care au stat la baza demiterii Guvernului Orban.
„După trei luni de guvernare liberală, absurdă, ilogică, plină de abuzuri, de încălcări flagrante ale Constituţiei şi statului de drept, ale oricăror norme ale bunului simţ politic, Cabinetul Ludovic Orban a fost spulberat la votul moţiunii de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi UDMR.
S-a ajuns aici fiindcă nepriceperea şi diletantismul reprezentanţilor PNL în a gestiona treburile ţării au fost evidente. În funcţiile publice au fost întronaţi, la foc automat, oameni nepregătiţi, aduşi pe

criterii clientelare, nu pentru profesionalism.
Parlamentul României, locul de unde trebuie să emane legile ţării, a fost sfidat, ocolit, iar România a fost condusă de Ludovic Orban prin ordonanţe de urgenţă date la ceas de seară şi prin răspunderi guvernamentale!
25 de asemenea acte au fost emise într-o noapte! Aberant.
Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria politicii româneşti de după 1989!
Partidul Social Democrat a demonstrat, prin mobilizarea eficientă de care a dat dovadă, prin luările de poziţie pertinente, bine intenţionate, în ton cu regulile democraţiei, că este preocupat de soarta ţării, de prosperitatea şi de viaţa de zi cu zi a românilor!”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro