C2 O SERIE INFERNALĂ

A.l.

SPORTPe 16 august, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, se dă startul într-o nouă ediţie de campionat în Liga a 3-a. Judeţul Dâmboviţa este reprezentat, în această competiţie, de trei echipe: F.C.M. Târgovişte, Chindia Târgovişte şi Urban Titu. Obţinuse dreptul de a evolua în acest eşalon şi Gloria Corneşti, după 1-0, la Strejnic, cu F.C. Chitila, dar din cauza problemelor financiare a renunţat.
în sezonul 2013-2014 acest eşalon se va desfăşura după un nou format cu patru serii a câte 18 echipe.
Deja aceste serii s-au creionat, urmând să fie aprobate de Comitetul Executiv al F.R.F., luni, 5 august.
Seria a 2-a pare cea mai puternică. Este alcătuită din: Juventus Bucureşti, Metaloglobus Bucureşti, Dinamo 2 Bucureşti (retrogra- dată din Liga a 2-a), CS. Ştefăneşti, CS. Afumaţi, CS. Baloteşti, Progresul Cernica, Popeşti Leordeni, Inter Clinceni, CS. Corbeanca (Ilfov), Conpet Ploieşti (Prahova), Viitorul Axintele, Rapid Feteşti (Ialomiţa), Dunărea Călăraşi (Călăraşi), Callatis Mangalia (Constanţa), F.C.M. Târgovişte, Chindia Târgovişte, Urban Titu (Dâmboviţa). Este posibil ca până luni să intervină unele modificări.
Echipele S.C.M. Râmnicu Sărat şi Victoria Chirnogi au renunţat la competiţie, iar Viitorul Domneşti a oferit locul echipei Popeşti Leordeni (!).
O echipă a promovat (C.S. Corbeanca), două echipe au retrogradat din Liga a 2-a: Chindia Târgovişte şi Dinamo 2 Bucureşti.
Această serie este una infernală. Este pe departe cea mai tare din cele patru. In componenţa ei sunt trei echipe din Bucureşti, şapte din Ilfov, trei din Dâmboviţa, una din Prahova, două din Ialomiţa, una din Călăraşi, una din Constanţa.
Surprinde faptul că două echipe prahovene, Fortuna Brazi şi C.S.M. Câmpina, nu evoluează în această serie la fel ca şi Conpet
Ploieşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În ediţia 1997 - 1998 Iris Corneşti a abandonat, Cimentul Fieni a promovat

Aşa cum se ştie, Gloria Corneşti nu va mai participa la competiţie (Liga a 3-a) după ce a promovat în urma unui meci de baraj cu F.C. Chitila (scor 1-0). Echipa din Corneşti a mai avut o promovare în anul 1995 pe când se numea Gloria Iris, după o „dublă” […]