Published On: mie, feb. 13th, 2013

C.S. Conteşti Caută adversari pentru „amicale”

nichiduta.ro

Formaţia lui Marian Alexandru a efectuat un cantonament montan la Peştera, în perioada 3-8 februarie. La această acţiune, antrenorul Dan Ioniţă a avut la dispoziţie 20 de jucători. Dintre aceştia o parte au fost noi. Din vechiul lot nu mai fac parte Nica, Marin şi africanii Kent şi Chensy. Rămânerea lui Vişan (profesorul „violator de la Jean Monet) la C.S. Conţeşti este incertă. A revenit la echipă portarul Caplea. încercările de a-i achiziţiona pe Pahonţu şi Zaharia (de la F.C. Aninoasa) au eşuat.
Antrenorul Dan Ioniţă intenţionează să-i transfere la Conţeşti pe Muscalu (de la C.S .Tunari, prin Astra Ploieşti), Cristea (Phonix Ulmu), Petcu (C.S. Tunari), Lădaru (Bolentin Vale). Mai are în vedere şi alţi jucători din Ilfov şi Bucureşti.
Din vechiul lot au rămas: Condrea, Alexandrescu, C. Ştefan, Roşca, Iacob, Cojocaru, Ene, Dobre, Rădulescu, Voicu, Nedelcu, Fl. Ştefan, Bobe, Antal, Tamara, Cristea, Bujor, Albu.
Echipa de pe locul 3 din Liga a 4-a dâmboviţeană a susţinut un meci amical, în deplasare, cu A.F.C. Chitila, cu care a terminat la egalitate, 3-3. Pentru C.S. Conţeşti au marcat Voicu (2) şi Muscalu.
Trupa lui Dan Ioniţă mai avea programat un amical, pe 8 februarie, cu A.S. Doiceşti, care însă a fost anulat, urmând să fie reprogramat.
Organizatorul de competiţii Gigi Bucur încearcă să găsească adversari pentru meciuri amicale. Se preconizeacă că, până pe 3 martie, când este programat meciul de Cupa României, în deplasare, cu Viitorul Gheboaia, C.S. Conţeşti să dispute patru meciuri amicale.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro