Bursa locurilor de muncă la Titu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează vineri, 14 septembrie „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ”. Evenimentul va avea loc în oraşul Titu, în fosta clădire Distrigaz, situată pe Str. Gării, nr. 51. Târgul de joburi va fi deschis începând cu ora 10:00 iar agenţii economici interesaţi să participe la eveniment pot depune ofertele de muncă până la data de 13.08.2018 ora 16.00. Ofertele pot fi înregistrate atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte str. T. Vladimirescu, cât şi online.
Burse similare au mai fost organizate în luna iulie, la Moreni şi în august, la Găeşti, unde numărul participanţilor, vorbind aici de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a fost sub aşteptări, mai mic decât numărul locurilor de muncă oferite de angajatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviteanul Bălaşa. titular în meciul cu Serbia FUNDAŞUL TÂRGOVIŞTEAN A JUCAT EXCELENT

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut, luni, la Belgrad, în compania Serbiei, în etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor. Pentru România au marcat Stanciu (48 – penalti) şi Ţucudean (68), iar pentru Serbia a punctat Mitrovic (26, 63). […]