Published On: mar, mart. 19th, 2013

Bugetul propriu al judeţului Dâmboviţa, aprobat şi fără consilierii judeţeni ai PDL

nichiduta.ro

Sedinta CJD 18.03.2013Consilierii judeţeni s-au reunit în şedinţă ordinară pentru aprobarea bugetului propriu al judeţului Dâmboviţa pe anul 2013 şi a altor şapte proiecte de hotărâre. Trebuie precizat, consilierii judeţeni ai PDL, după votarea în unanimitate a primului proiect de hotărâre privind emiterea acordului de principiu pentru cooperarea judeţului Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu SC CARPATCE-MENT HOLDING SA în vederea realizării obiectivului ” Reparaţii şi consolidare pod pe DJ 714 A Moroeni – Pucheni – Valea Brăteiu-lui km 7+600″, au părăsit sala.
în momentul în care a fost prezentat proiectul de hotărâre privind repartizarea unor sume defalcate pe taxa pe valoarea adăugată şi din cota din 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraşelor şi municipiilor, pe anul 2013, consilierii judeţeni ai PDL au ţinut să-i reamintească preşedintelui CJ Dâmboviţa că l-au înaintat o listă cu şase primării care ar fi trebuit să primească sume destul de consistente pentru aş putea continua activitatea în anul 2013 însă democrat-liberalii au constatat că respectivele primării nu au primit sumele solicitate şi drept urmare au anunţat că se retrag din sală, lucru care l-au şi făcut. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a continuat lucrările şedinţei extraordinare, în sală rămânând toţi consilierii USL, doi consilieri ai PP-DD şi Vasile Moise, consilier judeţean al Partidei Rromilor ales pe listele PDL. Cu cvorumul necesar, toate proiectele au fost aprobate. La punctul 2 de pe ordinea de zi, s-a discutat şi s-a votat proiectul privind reparizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată şi din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraşelor şi municipiilor, pe anul 2013. Următorul proiect de pe ordinea de zi a fost strict legat de aprobarea bugetului propriu pe anul 2013. La punctele 4, 5, 6 şi 7 s-a aprobat bugetele de venituri şi cheltuieli ale: SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA, SC Parc Industrial Priboiu SA, SC Moreni Parc Industrial SA şi SC Carpat-montana Serv SA pe anul 2013. La punctul 8 de pe ordinea de zi, diverse, au fost două proiecte de hotărâre dezbătute şi aprobate, privind aprobarea cotizaţiei pentru anul 2013 către Asociaţia Naţională a Autorităţilor Teritoriale de Ordine Publică şi înfiinţarea Centrului de sănătate multifuncţional Titu în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prin desfiinţarea şi reorganizarea Spitalului Orăşenesc Titu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro