Published On: mar, feb. 19th, 2013

Bugetarii ar putea avea o săptămână liberă de 1 mai şi Paşte

nichiduta.ro

pastePână la urmă, să fii bugetar este cât se poate de bine. Salariul se măreşte, vacanţe din belşug şi tot aşa. Ideea acestei mini vacanţe vine anul acesta din partea agenţiilor de turism, care au cerut să nu se lucreze pe 2 şi 3 mai, dând posibilitatea ca Ziua Muncii să fie cuplată cu mini vacanţa de Paşte. A devenit tradiţie ca în fiecare an, de 1 Mai, aproape toţi tinerii şi nu numai să meargă pe litoral, sărbătorindu-se în acest fel şi pseudo deschiderea sezonului la mare. Şi cum, anul acesta, Paştele va fi pe 5 mai, de ce nu?
Cum spuneam, propunerea vine din partea Agenţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi a fost înaintată Guvernului şi premierului României, solicitând ca 2 şi 3 mai să fie declarate zile naţionale libere cu posibilitate de recuperare în cursul anului.
Asociaţia a propus deja Ministrului Turismului, Maria Grapini, şi autorităţilor locale o serie de evenimente care să se desfăşoare în perioada 1-7 mai şi care vor fi promovate cu ocazia participării la Târgul de Turism al României.
Este interesantă propunerea, dar nu cred că va avea sorţi de izbândă, deoarece avem destule zile libere naţionale, şi ce este mult strică, este imoral sau îngraşă.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro