Bugetarii ar putea avea o săptămână liberă de 1 mai şi Paşte

Ş.E.

pastePână la urmă, să fii bugetar este cât se poate de bine. Salariul se măreşte, vacanţe din belşug şi tot aşa. Ideea acestei mini vacanţe vine anul acesta din partea agenţiilor de turism, care au cerut să nu se lucreze pe 2 şi 3 mai, dând posibilitatea ca Ziua Muncii să fie cuplată cu mini vacanţa de Paşte. A devenit tradiţie ca în fiecare an, de 1 Mai, aproape toţi tinerii şi nu numai să meargă pe litoral, sărbătorindu-se în acest fel şi pseudo deschiderea sezonului la mare. Şi cum, anul acesta, Paştele va fi pe 5 mai, de ce nu?
Cum spuneam, propunerea vine din partea Agenţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi a fost înaintată Guvernului şi premierului României, solicitând ca 2 şi 3 mai să fie declarate zile naţionale libere cu posibilitate de recuperare în cursul anului.
Asociaţia a propus deja Ministrului Turismului, Maria Grapini, şi autorităţilor locale o serie de evenimente care să se desfăşoare în perioada 1-7 mai şi care vor fi promovate cu ocazia participării la Târgul de Turism al României.
Este interesantă propunerea, dar nu cred că va avea sorţi de izbândă, deoarece avem destule zile libere naţionale, şi ce este mult strică, este imoral sau îngraşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IMPOZITAREA TRANZACŢIILOR FINANCIARE

Taxa europeană pe tranzacţiile financiare se va aplica în Austria, Belgia, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Slovacia, Slovenia şi Spania. Aceste 11 state membre ale Uniunii Europene urmează să introducă o nouă taxă pe tranzacţiile financiare. La cererea lor, Comisia pregăteşte o abordare comună privind colectarea acestei taxe. Taxa […]