Bucurie şi culoare în mici atenţii, realizate din suflet!

Beneficiarii Centrului de Servicii Comunitare Sfântul Andrei Gura Ocniţei, ai Centrului de Servicii Comunitare Floarea Speranţei Pucioasa şi ai Complexului de Servicii Sociale Târgovişte Floare de Colţ, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, au făcut o tradiţie din confecţionarea mărţişoarelor, prin intermediul cărora vestesc venirea primăverii. Obiectele mici, viu colorate, realizate din hârtie, mărgele, picturi, dar şi croşetate cu multă atenţie, sunt expuse spre vânzare la Târgul de cadouri şi mărţişoare din Piaţa Mihai Viteazul Târgovişte.
Beneficiarii, de toate vârstele, au lucrat de zor la mărţişoare şi felicitări, ajutaţi fiind de personalul din centre. Micile atenţii nu au preţuri fixe, astfel încât fiecare oferă atât cât poate sau cât consideră că merită efortul persoanelor cu diferite deficienţe. Banii strânşi din vânzarea acestora vor fi folosiţi pentru achiziţionarea materialelor necesare pentru desfăşurarea activităţilor de lucru manual în cadrul centrelor din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Răzvan Bejan. mesaj de unitate pentru Moreni: "Nimeni nu poate reuşi de unul singur!"

„Mesajul meu pentru Moreni este unul de unitate. Consider că nimeni nu poate reuşi singur”, a spus Răzvan Bejan, coordonatorul organizaţiei locale Pro România. Antreprenor de succes, Bejan s-a înconjurat de oameni care pun mai presus de interesul personal interesul oraşului, a stabilit sloganul de campanie „Împreună pentru Moreni”, dar […]