Published On: mar, feb. 14th, 2017

BUCURICĂ A AJUNS LA CRAIOVA

nichiduta.ro

Fundaşul stânga Bogdan Bucurica s-a transferat la CSU Craiova. Eşte al 6-lea transfer al oltenilor din acest mercato.
Bogdan Nicolae Bucurica (31 de ani) a semnat un contract cu oltenii şi a debutat în tricoul noii sale echipe chiar în etapa din weekendul recent încheiat, disputata la Botoşani, unde Craiova a pierdut cu 1-0.
Dorit insistent în aceasta pauza de iarna de oficialii din Banie, ca soluţie de înlocuire a lui Vatajelu, plecat la Sparta Praga, Bucurica a ajuns pâna la urmă cu oltenii, şi a început pregătirile alături de Gheorghe Mulţescu. Bogdan Bucurică a făcut junioratul la C.S.Ş. Dâmboviţa Nucet şi „U” Alpan Târgovişte, iar ca senior a mai fost legitimat la Chateauroux, CFR Cluj, Gloria Bistriţa şi Unirea Alba lulia, anunţă Libertatea.
În afara lui Bucurică, în această iarnă, la Craiova au mai sosit Mingote (ASA Tg. Mureş), Stephane Leonard Drăghici (revenit după împrumutul la CSM Rm. Vâlcea), Dimitrov (F.C. Botoşani), Fajici (Xinjiang Tianshan Leopard) şi Alexandre Jean-Luc Barthe.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro