Bradul Moroeni Falnic şi pe malul stâng al lalomiţei

A.l.

sportBradul Moroeni a trecut peste şocul provocat de înfrângerea din etapa a 2-a, când a pierdut, la Găeşti, 0-1 (Cravcescu), cu Petrolul Valea Mare.
A urmat 3-0 la Pucioasa, cu A.S. Doiceşti şi 2-0, în deplasare, cu Petrolul Târgovişte. în prima etapă a învins-o, cu 6-1, în deplasare, pe PAS Pucioasa.
în partida de pe stadionul Toma Panţu – Petrolul, elevii lui Florin Tudose au întâlnit un adversar care s-a întărit considerabil cu: Brătescu şi Şeran (PAS Pucioasa), Necatu ( F.C. Aninoasa), Dogaru ( F.C.M. Târgovişte), Mitrea (Urban Titu), Zaharia (F.C. Aninoasa).
Băieţii lui Gogu Bucurică n-au jucat rău, dar n-au putut doborî Bradul. Au înfruntat un adversar redutabil.
Echipa din nordul judeţului a jucat pragmatic. S-a închis bine în apărare, a combinat la mijlocul terenului şi a fost eficientă la finalizare. Cele două goluri au fost marcate de losif (30 şi 85), ambele din pasele trimise de Leotescu. losif are şapte goluri marcate până acum, în acest sezon. Trebuie spus că poarta „Verzilor” a fost bine păzită de Eftimie, care a avut multe intervenţii salvatoare în faţa lui Zaharia, Sandu şi Tănase. A fost bine protejat, corespunzător, de perechea de fundaşi centrali F. Nicolae – Dumitrescu. La scorul de 0-1, oaspeţii au irosit importante oportunităţi de a-l învinge din nou pe portarul Ghiţescu. „Generalul” a fost ocrotit de zeiţa Fortuna la acţiunile lui losif, Leotescu, Blas, Călinescu şi Homeghi.
Acum Bradul are 9 puncte şi + 6 la „adevăr”. Poate emite pretenţii. în runda următoare joacă acasă (pe stadionul Dumitru „Tică” Popescu, din Pucioasa), cu Voinţa Perşinari.
Jucătorul meciului – Florin losif.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROGRAMUL CAMPIONATULUI 2013/2014 LIGA A V-A, VEST - TUR

                Etapa a 3-a 08-09-2013 Voinţa Ioneşti – Flacăra Zăvoiu A.S. Corbii Mari – Lumina Ziduri Viitorul Şelaru – Progresul Mătăsaru Olimpia Picior de Munte – Petrolul Răscăieţi Sportul Mogoşani – Voinţa Vişina Ştiinţa Odobeşti – C.S. Petreşti Juventus Crovu – PCM Ungureni […]