Bradul Moroeni A rămas fără antrenor

A.l.

sportAntrenorul Florin Tudose făcuse echipă bună la Bradul Moroeni. în stagiunea trecută echipa de la poalele Leaotei a terminat pe locul 3 în Liga a 4-a dâmboviţeană, după F.C. Aninoasa şi Flacăra Moreni. în toamnă, Tudose şi-a găsit un servici bun în Florenţa (Italia) şi i-a părăsit pe „pădurari”. Se îmtâmpla după etapa a 9-a (27, septembrie 2014). Ultimul meci pe banca tehnică a Bradului Moroeni a fost cel cu Recolta Gura Şuţii (2-2, în deplasare). Echipa era pe locul 3.
Frâiele echipei din Moroeni au fost preluate de Alin Călinescu, dar acesta a plecat după finalul turului la F.C. Aninoasa. Mai vrea să plece la muncă în Belgia golgheterul echipei, Forescu (12 goluri). Apoi, Leotescu, Tudorache şi losif sunt tentaţi să părărească gruparea din Moroeni. Se aude că Eftimie şi Pătru ar vrea să joace la Odobeşti.
Florin Tudose s-a reîtors în ţară înainte de Crăciun dar după sărbătorile de iarnă a plecat în Italia. în aceste condiţii, preşedintele Cătălin Diaconescu are misiunea de a găsi un antrenor priceput care să-l înlocuiască cu succes pe Florin Tudose. Acesta n-are de gând să se reîtoarcă curând. După disputarea celor 17 meciuri din tur, Bradul Moroeni se află pe locul 4, cu 35 p şi +8 la adevăr. Pe podium se află: Flacăra Moreni (locul 1, cu 45 p şi +18 la adevăr), F.C. Aninoasa (2, cu 41 p şi +17 la adevăr), Comerţul Brezoaele (3, cu 36 p şi +9 la adevăr).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Diana Calotă este a treia voleibalistă a României

Căpitanul echipei Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a ocupat locul al treilea în clasamentul celor mai bune voleibaliste ale României, fiind devansată doar de Denisa Rogojinaru şi Alexandra Sobo. Iată cum arată clasamentul celor mai bune voleibaliste ale anului 2014. Clasament feminin: 1. Denisa Rogojinaru (Ştiinţa Bacău) 2. Alexandra Sobo (Ştiinţa […]