BPJ al PSD Dâmboviţa, completat cu patru vicepreşedinţi interimari

Preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa, a votat în unanimitate completarea Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa cu patru vicepreşedinţi interimari şi anume: Rovana Plumb,Titus Corlăţean, Leonardo Badea şi Monica Ilie.
„Comitetul Executiv Judeţean s-a întrunit într-o şedinţă de lucru pe data de 30 martie.S-a decis cu unanimitate de voturi completarea Biroului Permanent Judeţean cu patru vicepreşedinţi interimari în persoana doamnei ministru Rovana Plumb, domnului senator Titus Corlăţean, domnului deputat Leonardo Badea şi doamnei viceprimar Monica Ilie. Dânşii fac parte din BPJ începând cu data de 30 martie 2017. Fiecare din domniile lor sunt deja responsabili pe anumite zone. Doamna ministru Rovana Plumb răspunde de zona Găeşti, domnul senator Titus Corlăţean de zona Titu-Răcari, domnul deputat Leonardo Badea de zona Moreni iar doamna viceprimar Monica Ilie pe zona Târgovişte… PSD Dâmboviţa îşi continuă programul deplasărilor în teritoriu şi discuţiile cu cetăţenii. Pînă în acest moment am efectuat deplasări în 17 localităţi şi mai avem de mers în 62 de localităţi unde ne vom întâlni cu activul nostru de partid dar şi cu cetăţenii. „, a declarat presedin-tele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.
Preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a ţinut să mai sublinieze faptul că în această perioadă au loc întâlniri de lucru în teritoriu cu activul de partid dar şi cu cetăţenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ajutor financiar elevilor şi studenţilor pentru achiziţionarea de calculatoare

Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor în vederea achiziţionării de calculatoare continuă şi în anul 2017. Guvernul a aprobat joi, printr-o Hotărâre, modelul bonului valoric de care vor beneficia elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 […]