BOXERII DE LA CS TÂRGOVIŞTE S-AU DESCURCAT ONORABIL LA CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte au făcut o figură frumoasă la Cupa României pentru juniori. Competiţia a fost găzduită de Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, în perioada 25-30 mai. La startul întrecerii sau regăsit 177 de pugilişti, ce au reprezentat 49 de cluburi din ţară.
Clubul Sportiv Târgovişte a fost reprezentat la ediţia din acest an a Cupei României de trei boxeri: Luca Bâlea (cat. +90 kg), Iulian Lăzăroiu (46 kg) şi Alexandru Răducanu (70 kg). Deşi lipsiţi de experienţă,

Bâlea şi Lăzăroiu, boxeri antrenaţi de Gheorghe şi Alexandru Stan, dar şi de Ioan Găzdac (antrenor voluntar) s-au descurcat mai mult decât onorabil.
„Suntem mulţumiţi de cum au boxat copiii noştri la Cupa României. Au lăsat o impresie frumoasă şi dătătoare de speranţă. Cum au fost lipsiţi de experienţa meciurilor cu miză ne-a fost imposibil să pătrundem în fazele finale ale competiţiei”, ne-a precizat Gheorghe Stan, antrenorul secţiei de box a Clubului Sportiv Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusa de bolnavi (17)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Domnii Means şi Russell, un istoric şi un biograf, au consacrat două studii bine documentate senatorului de Ohio. G. B. Means a publicat studiul The Strange Death of President Harding, apărut la editura Guild Publishing Corporation, în 1930, iar F. Russell, The Shadow of Blooming Grove. […]