Published On: mar, dec. 20th, 2016

BOLID DE 13G.GGG DE EURO PENTRU SORANA CÎRSTEA

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea a revenit în ţară după vacanţa pe care a petrecut-o în Peru şi Cuba şi, între antrenamente, are timp şi pentru satisfacerea plăcerilor personale.
De exemplu, în weekendul recent încheiat, ea a condus, graţie unui contract de imagine pe care îl are cu BMW România, o superbă limuzină i8, al cărei preţ este în jur de 133.000 de euro.
Ca o şoferiţă care se respectă, Sorana s-a asortat cu maşina pe care a condus-o în acest weekend şi nu putem decât să ne bucurăm că jucătoarea noastră a îmbinat armonios tenisul cu timpul liber, a scris doartenis.ro.
Chiar dacă acum o vedeţi doar pe Sorana cu maşina, trebuie spus că majoritatea jucătorilor valoroşi ai României au încheiate contracte de acest tip cu BMW România. Horia Tecău a fost primul, dar şi Florin Mergea sau Marius Copil au la dispoziţie, pentru diferite perioade, limuzine BMW pe care să le conducă în timpul liber. Ceea ce e foarte frumos, pentru că e timpul ca valoarea să fie respectată.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro