Bogdan Vintilă după meciul cu Chindia: „E o victorie muncită în care am ştiut să suferim”

Mihai ROŞOIU

Bogdan Vintilă (47 de ani) a fost extrem de pozitiv la finalul meciului Chindia Târgovişte – FCSB 1-2, pe care vicecampioana l-a câştigat greu, după ce a fost condusă. Antrenorul FCSB s-a declarat foarte mulţumit de succesul obţinut, dar în special de atitudinea şi dorinţa arătată pe teren de elevii săi. FCSB e în continuare în afara locurilor de play-off.
„E o victorie muncită, în care am ştiut să suferim. Diferenţa putea să fie mult, mult, mult mai mare, dacă reuşeam să concretizăm ocaziile pe care le-am avut. (n.r. -despre Chorbadzhiyski, care a greşit la golul Chindiei)Şi Maradona a dat gol cu capul şi avea 1,50. A fost o nesincronizare. Avem jucători buni, sunt liniştit, îmi felicit jucătorii. Mă bucur că munca lor dă roade.
Nu vreau să comentez arbitrajul. Eu sunt mulţumit că echipa mea a câştigat. Bineînţeles… Să spun ceva de arbitraj… Nu vreau să le dau alibiuri jucătorilor mei. Se vor ascunde în spatele acestor greşeli. (n.r. – despre Moruţan)A jucat atât cât a putut, făcut-o foarte bine, sunt mulţumit de el. A avut o contuzie la picior şi a spus că nu mai este la 100%. Apreciez asta, e bine că jucătorii spun când nu mai pot, sunt conştienţi că trebuie să dea 100% pentru echipă, iar atunci când nu mai pot să intre alt jucător”, a spus Bogdan Vintilă, după meci, la DigiSport.
FCSB a câştigat cu 2-1 contra Chindiei Târgovişte, la Ploieşti, iar în urma acestui succes a urcat pe locul şapte, cu 18 puncte, la egalitate cu Poli Iaşi, în timp ce Chindia a coborât pe locul 11, cu 15 puncte. FCSB e, la finalul turului din Liga 1, în afara locurilor de play-off.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DIANA INVĂNCESCU, BRONZ LA NAŢIONALELE DE CROS!

Rezultat notabil pentru Diana Ivăncenscu la Campionatul Naţional de Cros pentru seniori, tineret şi juniori, găzduit de Staţiunea Băile Felix. Atleta Clubului Sportiv Târgovişte, antrenată de Desdemona Banu lonescu, a cucerit medalia de bronz la tineret, după ce a încheiat cursa de 6 000 metri pe locul al treilea. Atleta […]