BOGDAN ANDONE, ELIMINAT DE ARBITRUL FEŞNIC

Mihai ROŞOIU

FC Voluntari nu a putut continua seria bună din ultima vreme, când a înregistrat două victorii şi un egal – ilfovenii au cedat, 01, în deplasare la Chindia.
Antrenorul oaspeţilor, Bogdan Andone, a fost mulţumit de jocul elevilor săi şi supărat pe arbitri, mai ales după ce a fost trimis în tribună.
„Nu a fost niciun incident, nu am înjurat, nu nimic, dar aici arbitrii sunt suverani, deciziile lor sunt sfinte la noi. Aş fi vrut să primesc o explicaţie logică şi normală, dar domnul arbitru m-a ignorat cu desăvârşire.
A fost un meci de bătaie, de luptă, din păcate nu am fructificat ocaziile mari şi multe pe care le-am creat, ei au avut cred un singur şut pe poartă.
Am întâlnit un adversar puternic, care se bate pentru playoff. Noi vom juca în playout, se anunţă unul extrem de disputat si de echilibrat, după înjumătăţirea punctelor va fi o situaţie extrem de complicată dacă pierzi două meciuri la rând”, a declarat Bogdan Andone după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţul ce a zguduit Europa: conform explicaţiei unui oficial EMA, există o legătură între tromboze şi vaccinul AstraZeneca Alertă naţională: Premierul Florin Cîţu a anunţat suspendarea vaccinării din lotul-problemă AstraZeneca în România!! 3.000 de doze puse în carantină

Marţi, 6 APRILIE, la ora 13:35, pe site-ul „Realitatea.NET”, unul dinbtre puţinele site-uri obiective din România în redarea adevărului, a fost postată o ştire referitoare la o declaraţie îngrijorătoare venită din partea unui oficial din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA). Oficialul susţine că există o legătură între vaccinul anti-CoVID-19 […]