Published On: sâm, apr. 6th, 2013

Blocul de locuinţe deţinut de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la Doiceşti, a fost inaugurat

nichiduta.ro

Apartamente DoicestiPreşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, împreună cu cei doi vicepreşedinţi ai CJ, Ioan Marinescu şi Gabriel Grozavu, de reprezentanţi ai Prefecturii Dâmboviţa şi, nu în ultimul rând, alături de edilul localităţii Doiceşti, Mircea Ismail, a inaugurat ieri blocul de locuinţe din localitatea Doiceşti. Blocul este situat în colonia din Doiceşti şi face parte din cele patru blocuri deţinute de Consiliul Judeţean, care pe timpuri au aparţinut Termocentralei Doiceşti. În urma unui contract pe asociere între Consiliul Judeţean şi o firmă din Craiova, în 2009, două din cele patru blocuri au fost reabilitate, urmând şi celelalte două. Unul a intrat în proprietatea firmei şi celălalt, în proprietatea CJ Dâmboviţa. Blocul Consiliului Judeţean are 30 de apartamente cu două camere şi 10 garsoniere. La Doiceşti, Consiliul Judeţean Dâmboviţa intenţionează să scoată la vânzare, pe data de 18 aprilie, locuinţe complet utilate, începând de la bucătărie şi continuând cu grupurile sanitare, extrem de accesibile. Doar de mobilă mai este nevoie. Consiliul Judeţean Dâmboviţa a decis vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a celor 40 de locuinţe aparţinând instituţiei. Preţul unui apartament este de 12.800 de euro, iar pentru o garsonieră ar trebui să plătiţi 9.000 de euro. Suprafaţele locuibile sunt de 52 de mp, pentru un apartament şi de 36 de mp pentru o garsonieră. Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică, chiuvetă de bucătărie, baie complet utilată, uşi la intrare în apartament şi în camere, ferestre termopan, parchet, gresie şi faianţă. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat că instituţia poate câştiga aproape 450.000 de euro din vânzarea acestor locuinţe, bani pe care domnia sa intenţionează să-i folosească în ceea ce priveşte reabilitarea drumurilor judeţene.

CJ Dâmboviţa a plantat 4.000 de puieţi pe marginea drumurilor judeţene

De la Doiceşti, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi-a continuat vizita de lucru la Curtea Domnească din Târgovişte, unde a plantat pomi, iar de aici domnia sa a predat ştafeta celor doi vicepreşedinţi ai CJ Dâmboviţa, reprezentanţilor Direcţiei Silvice Dâmboviţa, S.C. LDP Dâmboviţa şi primarilor care au continuat acţiunea de plantare a celor 4.000 de puieţi pe marginea Drumului Sudului, mai clar în localităţile Dobra, Cornăţelu, Braniştea, Odobeşti şi Potlogi. Această acţiune de plantare a celor 4.000 de puieţi se încadrează în suita de manifestări dedicate simpozionului cu tema „95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România”, eveniment derulat la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi organizat cu Impaduriew Potlogi si Branisteasprijinul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte, Arhivele Naţionale – Filiala Dâmboviţa şi Centrul Judeţean de Cultură. Pe lângă acest simpozion, preşedintele CJ Dâmboviţa şi-a propus să se alăture iniţiativei preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, care a lansat ideea ca în memoria celor 1,4 milioane de români care au murit în timpul primului război mondial să se planteze 1,4 milioane copaci. Imediat ce vremea s-a îndreptat, aşa cum a fost ieri până la orele prânzului, acţiunea de plantare a celor 4.000 de puieţi pe marginea drumurilor judeţene s-a desfăsurat în forţă. cu sprijinul Direcţiei Silvice Dâmboviţa.
Munca să fie respectată
Edilul localităţii Braniştea, Marian Ţachianu, a ţinut să le transmită cetăţenilor un mesaj, şi anume: „Această acţiune de plantare a celor 4.000 de puieţi pe marginea drumurilor judeţene este o idee extraordinară. Ani de zile m-am chinuit să fac o perdea de salcâmi chiar la intrare în Moara Nouă. Un lucru vreau să subliniez, că unii oameni nu apreciază acest lucru. Pe această cale îi rog să nu distrugă munca aceasta. Şi dacă vor pomi, să-şi planteze în curte, să nu-i dezgroape pe aceştia, ci să meargă la Direcţia Silvică Dâmboviţa şi vor primi puieţi gratis”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro