Published On: mar, feb. 4th, 2014

Blestemul a luat sfârşit LDP Dâmboviţa a făcut şi treaba celorlalte firme de deszăpezire

nichiduta.ro

iudaPreşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a ţinut să sublinieze, în cadrul unei conferinţe de presă, că unele societăţi responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile judeţene nu şi-au făcut treaba şi, drept urmare, SC LDP a trebuit să muncească mai mult decât avea în program, pentru că trebuia ca cineva să se ocupe de deszăpezirea zonelor unde firmele private nu au făcut faţă situaţiei. Societatea comercială din subordinea Consiliului Judeţean a reuşit să rezolve problemele apărute şi să cureţe drumurile dâmboviţene de zăpadă cu oamenii şi utilajele proprii. Efortul depus de SC LDP pentru a deszăpezi drumurile judeţene a fost apreciat şi de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu: „Vreau să remarc în mod special prestaţia foarte bună a societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri şi a directorului acesteia, Alin Manole, care a fost permanent pe teren. Firmele contractate pentru deszăpezire nu prea şi-au făcut datoria aşa cum ne aşteptam. Nu au acţionat aşa cum ne-am fi dorit noi, dar am reuşit să facem faţă. Pe traseele unde nu au acţionat firmele, LDP a intervenit şi a rezolvat problemele”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa.
Firmele contractate pentru deszăpezire: SC Start SA Târgovişte (Văcăreşti, Perşinari, Gura Şuţii, Produleşti, Nucet, Sălcioara, Lucieni, Raciu), contract pe 5 luni, în valoare de 393.092,54 RON.
SC Start SA Târgovişte (Ani-noasa, Răzvad, Gura Ocniţei, Ocniţa, Bucşani, Dobra, Finta, Corneşti), contract pe 5 luni, în valoare de 298.775,33 RON.alin manole
SC Stone SRL Găeşti (Titu, Sălcioara, Odobeşti, Potlogi, Corbii Mari, Costeşti Vale), contract pe 5 luni, în valoare de 303.227,12 RON. SC Bady Grand Explorer SRL Piteşti (Petreşti, Morteni, Răscăeţi, Vişina, Şelaru), contract pe 5 luni, în valoare de 365.374,68 RON.
SC Gopo SRL (Ludeşti, Hulubeşti, Valea Mare, Mogo-şani, Mătăsaru, Costeşti Vale), contract pe 5 luni, în valoare de 407.141,60 RON. SC Bady Grand Explorer SRL (Corbii Mari, Potlogi, Poiana, Lunguleţu, Slobozia Moară, Brezoaele), contract pe 5 luni, în valoare de 255.506,96 RON.
SC Phoenix Impex SRL (Bilciureşti, Corneşti, Buti-manu, Niculeşti, Crevedia, Ciocăneşti, Tărtăşeşti), contract pe 4 luni, în valoare de 268.594,21 RON.
SC C&I Trans Europe SRL (Moreni, Vârfuri, Valea Lungă, Iedera, I.L. Caragiale, Dărmă-neşti), contract pe 4 luni, în valoare de 346.525,84 RON. SC Eurogas Prescom SRL Fieni (Moroeni, Platoul Bu-cegi), contract pe 1 lună, în valoare de 99.662,36 RON.
LDP a reuşit să deszăpezească DJ 712A, de la Râu Alb până la Runcu.
LDP, sociecomercială din subordinea Consiliului Judeţean, a reuşit să rezolve problemele apărute şi să deszăpezească chiar şi drumurile judeţene care de ani buni erau date uitării iarna. Un drum blestemat, cu nume predestinat: Iuda. Acest drum, care face legătura între Râu Alb şi Runcu, este de fapt un tronson al Drumului Judeţean 712 A, care porneşte din DN 72A (Târgovişte – Câmpulung), punctul Izvoare, şi ajunge în DN 71 (Târgovişte – Sinaia), punctul Fieni. rau alb zapadaDin toată lungimea lui, DJ 712A a rămas neasfaltat doar pe o porţiune de 6 km: Râu Alb -Runcu. Din aceştia, 3 km străbat, cum spuneam, cătunul Iuda. Nume blestemat, în ciuda tuturor proiectelor şi promisiunilor din toate campaniile electorale, acest tronson de 3 km continuă să arate ca în evul mediu. Şi iată că speranţele oamenilor încep să dea roade. Dacă de câteva tate ierni bune acest drum nu a mai fost deszăpezit, acum noua conducerea a CJ Dâmboviţa şi cea a SC LDP şi-au îndreptat, în limita posibilităţilor, atenţia şi aupra Drumului Iuda. Joi seară, personal directorul de la LDP, Alin Manole, a mers pe Drumul Iuda cu utilajele pentru a face deszăpezire. Până în noapte târziu utilajul de deszăpezire a lucrat şi a reuşit să deszăpezească drumul până în vârf, la limita cu Runcu.
Unii oameni, cu lacrimi în ochi, spun că de ani buni nimeni nu venea să le deszăpezească, ci aşteptau primăvara ca zăpada să se topească. Pe chipul lor am citit mulţumire. Astăzi lucrările de deszăpezire vor continua şi spre Runcu. Asigurările au fost date de directorul de la LDP, Alin Manole.
La capătul unui drum lung şi troienit de zăpadă, DJ 712 A, care leagă comuna Râu Alb de comuna Runcu, se află o comunitate ca în poveşti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro