BLAJUL A ÎNVINS FĂRĂ DREPT DE APEL LA TÂRGOVIŞTE

Volei AlbaBlaj a obţinut o victorie importantă în economia luptei pentru titlu, 3-0 (25-21, 25-9, 25-18) lângă Turnul Chindiei, cu CSM Târgovişte, echipă împotriva căreia a suferit prima înfrânger-estagională acum o lună.
Cu cuţitul la os după o perioadă mai puţin fastă şi înfrângerea din derby-ul cu CSM Bucureşti, formaţia din „Mica Romă” era obligată să nu piardă puncte în această deplasare dificilă. Echipa lui Darko Zakoc a reuşit o prestaţie solidă, conrolând jocul cu autoritate, impunându-se în numai 64 de minute şi se menţine pe prima poziţie, având două puncte avans faţă de rivala din capitală.
Primul set a fost cel mai disputat, în condiţiile în care gazdele au condus cu 12-9, revenind de la 4-8, mergându-se cap la cap până la 19-19, moment în care oaspetele au realizat trei puncte consecutive.
Ioana Baciu a reuşit cele mai multe puncte (16) în acest meci, la egalitate cu Sara Klisura de la gazde. Sonja Newcombe (13 puncte) şi Ana Lazarevic (11 puncte) le-au urmat pe cele două în topul principalelor realizatoare. CSM Târgovişte, antrenor Luka Valerijan: S. Klisura 16p, R. Buterez 4p, D. Djuric 5p, D. Calotă 2p, A. Trică 4p, T. Sredic 6p, J. Alajbeg 1p, G. Bălae, M. Jeremic, A. Lakovic, T. Pusic, M. Pamfil, L. Ciocian, R. Marciu. Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoc: Lora Kitipova – Ioana Baciu, Maja Aleksic, Nada Ninkovic, Ana Lazarevic, Sonja Newcombe – Marina Vujovic (libero). A mai jucat: Nneka Onyejekwe. Sursa: Ziarul Unirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA A URCAT PE LOCUL 2

CHINDIA A URCAT PE LOCUL 2