Published On: lun, Mai 8th, 2017

Birou de înregistrări naşteri la Spitalul Judeţean

Primăria Municipiului Târgovişte a deschis un birou de stare civilă care funcţionează în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă. Mai exact, este vorba despre un birou pentru înregistrări naşteri, care va funcţiona zilnic, între orele 9-13. Referitor la acest obiectiv, primarul Cristian Stan a apreciat că va fi de un real folos, viitorii părinţi fiind scutiţi de drumul la primărie şi alta proceduri birocratice.
Şi managerul general al Spitalului de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu, consideră oportună deschiderea biroului, inclusiv prin prisma faptului că , prin fluidizarea fluxului de documente cu primăria, spitalul va primi mai repede de la Casa de Asigurări de Sănătate contravaloarea serviciilor de la maternitate. La inaugurare au mai fost prezenţi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>