Published On: mie, feb. 7th, 2018

Bilete de tratament balnear, noua metodă de înşelăciune a hoţilor

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de un bărbat de 89 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost înşelat.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce se afla în curtea unei case de ajutor reciproc din Târgovişte, bărbatul ar fi fost abordat de o persoană necunoscută, care i-ar fi spus că îi poate oferi un bilet de tratament într-o staţiune din ţară, în mod gratuit, şi i-ar fi solicitat să îi schimbe o sumă de dolari în lei.
După primirea banilor, respectiv 2.200 de lei, bănuitul a plecat fără să îi mai înmâneze persoanei vătămate valuta.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării principalului bănuit şi recuperării prejudiciului.
Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, poliţiştii le recomandă cetăţenilor să fie precauţi şi să evite discuţiile cu străinii, indiferent de motivul pentru care sunt abordaţi.
Acordaţi maximă atenţie persoanelor necunoscute şi nu le oferiţi bunuri sau bani, chiar dacă acestea vă promit diverse lucruri.
În cazul în care sunteţi victima unei astfel de infracţiuni, anunţaţi de îndată poliţia prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112!
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor: „Nu devenţi victime ale înşelăciunilor! Fiţi precauţi!”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro