Bilete de tratament balnear, noua metodă de înşelăciune a hoţilor

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de un bărbat de 89 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost înşelat.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce se afla în curtea unei case de ajutor reciproc din Târgovişte, bărbatul ar fi fost abordat de o persoană necunoscută, care i-ar fi spus că îi poate oferi un bilet de tratament într-o staţiune din ţară, în mod gratuit, şi i-ar fi solicitat să îi schimbe o sumă de dolari în lei.
După primirea banilor, respectiv 2.200 de lei, bănuitul a plecat fără să îi mai înmâneze persoanei vătămate valuta.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării principalului bănuit şi recuperării prejudiciului.
Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, poliţiştii le recomandă cetăţenilor să fie precauţi şi să evite discuţiile cu străinii, indiferent de motivul pentru care sunt abordaţi.
Acordaţi maximă atenţie persoanelor necunoscute şi nu le oferiţi bunuri sau bani, chiar dacă acestea vă promit diverse lucruri.
În cazul în care sunteţi victima unei astfel de infracţiuni, anunţaţi de îndată poliţia prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112!
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor: „Nu devenţi victime ale înşelăciunilor! Fiţi precauţi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul pentru şcoli al UE, o mare oportunitate pentru producătorii locali din Dâmboviţa

La începutul săptămânii, deputaţii au adoptat proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului 13/2017 privind participarea României la Programul pentru şcoli al Uniunii Europene. Astfel, elevii vor beneficia de un pachet alimentar complet, cu fructe şi legume proaspete, dar şi lapte natural de consum şi produse lactate fără adaos de […]