Published On: vin, iul. 7th, 2017

Bijuterii false

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de o femeie de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost înşelată.
Din cercetări a reieşit că în ziua de 17 iunie a.c., persoana vătămată ar fi achiziţionat de la un tânăr un lănţişor de culoare galbenă, despre care acesta susţinea că este din aur, în schimbul sumei de 500 de lei.
Ulterior, întrucât nu a verificat autenticitatea bijuteriei înainte de a o cumpăra, victima a constatat că a fost înşelată. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.
Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, poliţiştii dâmboviţeni recomandă cetăţenilor:
– Nu acordaţi încredere persoanelor care vă abordează pe stradă cu diverse probleme sau pentru a vă oferi chilipiruri.
– Refuzaţi ofertele ad-hoc şi ţineţi cont de faptul că achiziţionarea bijuteriilor se face din magazine specializate care garantează pentru autenticitatea bunurilor de valoare cumpărate.
– Propuneţi vânzătorilor verificarea bijuteriilor oferite la o casă de amanet autorizată sau la o bijuterie (veţi constata că aceştia, subit, nu îşi vor mai dori tranzacţia).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro