Beţi la volan

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Astfel, poliţiştii au depistat în trafic doi bărbaţi, din Răcari şi Tătărani, în timp ce conduceau autoturisme, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, alţi doi bărbaţi de 31 şi 44 de ani, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme fără a deţine premise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar un altul având dreptul de a conduce suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNT PUBLIC

ANUNT PUBLIC SC METAPLAST SRL, cu sediul in str. Pelinului nr.22,PARTER,Etaj 1,2 si 3, Sector 3, Bucuresti anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere  a  autorizaţiei de mediu, in scopul desfasurarii activităţii Fabricarea Altor Produse din Material Plastic-Cod CAEN 2229 pe amplasamentul din orasul Titu  str. Garii, nr.101 Bis […]