Bethanie Mattek Sands a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Sorana Cîrstea: „A FOST INCREDIBIL CE A FĂCUT SORANA PENTRU MINE. SUNTEM DE ATÂŢIA ANI ÎN CIRCUIT, SUNTEM ADVERSARE, DAR ATUNCI MI-A FOST PRIETENĂ”

Mihai ROŞOIU

Bethanie Mattek-Sands a izbucnit în lacrimi într-un moment în care vorbea despre modul în care Sorana Cirstea s-a comportat după accidentarea groaznică pe care americanca a suferit-o în meciul direct de la Wimbledon.
Mattek-Sands a afirmat că îi va rămâne recunoscătoare Soranei toată viaţă pentru atitudinea avută.
„Îmi aduc aminte că Sorana a venit la mine şi îmi spunea că totul va fi ok. A fost incredibil ce a făcut Sorana pentru mine. Suntem de atâţia ani în circuit, suntem adversare, dar atunci mi-a fost prietenă. Este superb ce a făcut, înseamnă foarte mult pentru mine. Sorana este o persoană grozavă! A fost alături de mine ca o prietenă, nu conta că eram în mijlocul meciului. Înseamnă foarte mult!”, a spus Mattek-Sands într-o discuţie cu fanii pe Facebook, într-un moment în care a izbucnit în lacrimi, informează ziare.com
Ea a explicat apoi pas cu pas modul în care a perceput accidentarea suferită.
„Am venit la fileu şi tot ce îmi amintesc este că am auzit un zgomot din picior. Totul a devenit lent din acel moment. Mi s-a spus că m-a lovit mingea, dar eu nu îmi amintesc. Îmi aduc aminte că încercam să calc şi nu puteam. M-am uitat la genunchi şi am văzut că ceva nu este în regulă.
Pentru o clipă m-am gândit că-l pot întoarce, că-l pot repara. Dar mi-am dat seama ce s-a întâmplat şi m-am speriat. Apoi m-aţi auzit cu toţii ţipând. Justin, soţul meu, îmi ţinea capul şi îmi spunea să nu mă uit la genunchi. Dar eu mă uitasem şi i-am zis să-l acopere, să nu mai văd”, a completat Mattek-Sands. Americanca Bethanie Mattek-Sands s-a accidentat grav în timpul partidei cu Sorana Cirstea şi a fost nevoită să abandoneze.
Ea a fost transportată de urgenţă la spital şi şi-ar putea încheia cariera după acest episod. Organizatorii de la Wimbledon au fost acuzaţi că au intervenit târziu pentru a o ajuta pe americancă, însă ei susţin contrariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, ELIMINATĂ DE UNA DINTRE FAVORITELE TURNEULUI DE LA WIMBLEDON

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 63 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, de spaniola Garbine Muguruza, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, în turul trei la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Muguruza s-aimpus într-o oră şi zece minute, scor 6-2, 6-2. Sportiva spaniolă a făcut de două […]