BERGODI, RECOMANDARE PENTRU DÂMBOVIŢEANUL MIHĂILĂ

Mihai ROŞOIU

Cristiano Bergodi a recunoscut că italienii l-au sunat pentru a solicita informaţii despre Valentin Mihăilă, fotbalist originar din Finta (Dâmboviţa) pe care l-a antrenat în ultimele şase luni şi despre care a avut doar cuvinte de laudă. „La momentul respectiv, m-au sunat persoane din Italia pentru a mă întreba despre jucător, despre calităţile lui.
Dar pot să vă spun că l-au urmărit mult timp. Am spus doar lucruri foarte, foarte frumoase despre el, pentru că e un jucător care merită. Eu sper din suflet ca el să facă treabă bună la Parma”, a declarat Cristiano Bergodi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo.
De asemenea, antrenorul italian a dezvăluit şi sfatul pe care i l-a oferit lui Valentin Mihăilă după ce mutarea la Parma s-a concretizat: „I-am spus şi lui: ‘Vali, nu trebuie să fie doar un punct final în cariera ta. Ajungi acolo şi gata. Nu, acolo trebuie să fie o trambulină, trebuie să te duci şi mai sus’. El a ajuns acum la o echipă unde e linişte, suporterii sunt liniştiţi, nu e presiune mare şi atunci el se poate dezvolta ca jucător”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CS Municipal a spulberat campioana Bulgariei la volei feminin

La sfârşitul acestei săptămâni, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a susţinut două meciuri de verificare în compania bulgăroaicelor de la Maritza Plovidv. Formaţia de la sud de Dunăre este deţinătoarea titlului naţional în Bulgaria şi va evolua în viitorul sezon de Champions League. De altfel, Maritza Plovdiv […]