Benzinăriile de la Răzvad şi Dărmăneşti, verificate de poliţişti şi inspectorii vamali

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, sprijiniţi de efective specializate în investigarea criminalităţii economice şi de lucrători A.N.A.F – Direcţia Regională Vamală Ploieşti, au efectuat controale pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de produse petroliere şi a infracţiunilor cu violenţă comise în staţiile de comercializare a carburanţilor.
Activităţile au fost desfăşurate pe raza localităţilor Răzvad şi Dărmăneşti, iar în urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 333/2003, a căror valoare se ridică la 10.000 de lei.
De asemenea, au fost efectuate verificări pe linia respectării legislaţiei în domeniul achiziţiei de produse energetice, ocazie cu care a fost aplicată o amendă conform O.G 28/1999.
Totodată, reprezentanţii Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti au ridicat probe din fiecare tip de carburant, urmând ca în urma testelor de laborator să se stabilească calitatea produselor energetice oferite spre comercializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii dâmboviţeni au donat sânge pentru un coleg

Peste 20 de jandarmi au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi au donat sânge, în semn de solidaritate faţă de colegul lor care suferă de o afecţiune medicală gravă. În prezent jandarmul dâmboviţean se luptă pentru viaţă şi din dorinţa de a-l ajuta, atât pe acesta, cât şi […]