Bazin de înot acoperit în municipiul Moreni

Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, a precizat că, în următoarele săptămâni, va începe implementarea a două proiecte edilitare mari, de interes pentru cetăţeni. Este vorba despre construirea unui bazin de înot acoperit, investiţie aşteptată cu nerăbdare în special de tineri. Proiectul va fi realizat de Compania Naţională de Investiţii iar autorităţile locale asigură amplasamentul şi racordarea la reţelele de utilităţi publice. Bazinul va fi construit pe un teren situat în apropierea blocurilor ANL.
Cel de al doilea obiectiv este realizarea reţelelor de apă şi canalizare în Cartierul Ţuicani. Fondurile sunt asigurate de la Ministerul Dezvoltării Regionale iar procedurile premergătoare inceperii lucrărilor sunt aproape finalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şeful PNL vine pe 20 iulie în Dâmboviţa

Gabriel Grozavu, liderul interimar al PNL Dâmboviţa, a anunţat vizita în judeţ a preşedintelui partidului. Ludovic Orban este aşteptat în Dâmboviţa pe data de 20 iulie, pe lângă discuţiile cu activul local de partid fiind programate şi deplasări în teritoriu. Din program nu vor lipsi vizitele în comuna Bezdead şi […]