Bătrâna Doamnă a scăpat uşor. doar cu 2-1 Arbitrul Găman pus la zid de timişoreni

A.l.

Bătrâna Doamnă a avut noroc chiar în meciul tur al barajului de retrogradare – menţinere în Liga 1, în deplasare, cu ACS Poli Timişoara. Echipa de pe malurile Begăi a câştigat cu scorul de 2-1 (2-0). Au marcat Pedro Hernique (21), Cânu (24), respectiv Strătilă (51). Meciul a avut loc pe stadionul Dan Păltinişanu.
Din min. 62, timişorenii au jucat cu un om în minus, Neagu fiind eliminat pentru două galbene. Centralul, George Găman, putea să-i aplice aceeaşi sancţiune şi arădenilor Manea, Burlă şi Strătilă.
Trupa lui lonuţ Popa putea marca mai multe goluri, dar portarul arădenilor, Miron, a fost ocrotit de şansă la acţiunile lui Doman, Pedro, Croitoru sau Bărbuţ.
În prelungirile partidei, Poli, deşi în inferioritate, putea mări avantajul, dar Bocşanu, Cânu (bară) nu l-au putut dobândi pe norocosul Miron.
După terminarea meciului, antrenorul lonuţ Popa (după o ceartă cu Laurenţiu Roşu), dar şi căpitanul Gabriel Cânu au fost foarte vehemenţi faţă de arbitrajul lui George Găman.
Returul va avea loc astăzi, de la 17:30, la Şiria. Se anunţă un meci palpitant, cu excese de adrenalină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FC Aninoasa n-a arătat hărnicie. spirit de echipă. voinţă individuală Pe antrenorul Bălaşa îl aşteaptă o vară fierbinte şi grea

În ultimele etape din campionat şi în semifinalele Cupei României, 0-2 (acasă) cu Gloria Corneşti, FC Aninoasa a fost derutată şi scoasă din ritm. Băieţii lui Cristi Bălaşa au fost buimaci şi neconcludenţi. Unii chiar că au fost soluţii decorative. În această perioadă, jucătorii Aninoasei nu au făcut altceva decât […]