Published On: lun, Iul 17th, 2017

BASCHETUL TARGOVIŞTEAN, APROAPE DE COLAPS

Târgoviştea riscă un nou sezon în care echipa de baschet feminin să se încerce imposibilul. Potrivit informaţiilor apărute chiar pe pagina de Facebook a clubului dâmboviţean, şansele ca CS Municipal să aibă din nou o echipă de baschet care să se poată lupta cu şanse la titlul national sunt aporape nule. Diferendul dintre CS Municipal şi antrenorul grec George Dikeoulakos continuă să reprezinte o piatră de moară agăţată de picioarele formaţiei noastre, care nu poate efectua transferuri pentru că nu şi-a achitat datoria către tehnicianul grec. Suma pe care fosta campioană a României o datorează lui Dikeoulakos este de aproximativ 100.000 de euro, însă starea de fapt datează de ani buni. Vechea conducere a clubului nu a reuşit să soluţioneze cazul. În ciuda promisiunilor pe care le-a făcut faţă de suporteri la câteva zile după ce a fost instalat în fotoliul de preşedinte al clubului, Cipri-an Prisăcaru nu a rezolvat problema, cu menţiunea că actualul şef al formaţiei dâm-boviţene se face vinovat doar de promisiuni neonorate, nu şi de situaţia în sine.
Iată ce a apărut pe pagina de Facebook a clubului dâmboviţean în urmă cu puţine zile:
„Tribunalul Dambovita a acordat un nou termen pentru data de 02.08.2017, in dosarul 475/120/2017, care are ca obiect recunoaşterea hotararii BAT 0383/13 pe speta Dikeoulakos – CSM Targovişte.
Pentru buna informare a iubitorilor baschetului, dorim sa facem cunoscut faptul ca in aceste conditii echipa noastra va suporta in continuare sanctiunile impuse de BAT – FIBA si de FR Baschet.
Concret, ramanem in continuare blocati in privinta libertatii de a efectua transferuri, ramanand foarte putine jucatoare eligibile pentru a fi legitimate la clubul nostru.
Saptamana viitoare va avea loc o intal-nire intre reprezentantii municipalitatii, conducerea clubului si conducerea tehnica a echipei, in urma careia se va cunoaste viitorul echipei de baschet a clubului.
Avand in vedere existenta unui dosar pe rolul instantei, CSM Targoviste isi rezerva dreptul de a dezbate subiectul dosarului numai dupa pronuntarea instantei.”

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>