Baschet pentru pitici

Mihai ROŞOIU

baschetFederaţia Română de Baschet, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, prin programul „Pierre de Coubertin”, demarează în luna noiembrie două programe: „Vino să joci baschet!” şi „Nu conteaza înălţimea, ci contează isteţimea!”.
Primul proiect, „Vino la baschet!” se adresează şcolarilor (clasele 0 şi clasele I) de pe raza Municipiului Bucureşti, nelegitimaţi şi doreşte cooptarea unui număr de 24 de antrenori, efectuarea unor antrenamente de selecţie şi iniţiere (12 pe parcursul lunii noiembrie) şi o fază finală a proiectului, „Baschet cu uşile deschise!”, în perioada 29-30 noiembrie. Cel de-al doilea proiect se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-6 ani (grupa pregătitoare), nelegitimaţi, din municipiul Bucureşti, doreşte cooptarea unui număr de 36 de antrenori, efectuarea unui număr de 12 antrenamente (de selecţie şi iniţiere ) şi o fază finală.
Antrenorii incluşi în acest proiect vor primi 8 puncte/proiect, pentru activitate, în cadrul „Programului naţional de instruire şi licenţiere a antrenorilor de baschet”.
Antrenorii doritori se pot înscrie la adresa de mail: minibaschet@frbaschet.ro, subiect: proiect 1: „Vino să joci baschet!” sau proiect 2: „Nu contează înălţimea, ci contează isteţimea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pe locul 5

Nicio surpriză în partidele din runda trecută a Campionatului de volei, Divizia A1. CSM Târgovişte a obţinut toate punctele din deplasarea de la Piatra Neamţ după un joc în care gazdele au contat doar în primul set. Potrivit blocaut.ro, Medicina a plecat cu toate punctele de la Satu-Mare, cu toate […]