Published On: mar, iun. 6th, 2017

BĂRBOIU S-A TRANSFERAT ÎN… NORVEGIA

nichiduta.ro

Colaborarea dintre FC Aninoasa şi Alexandru Bărboiu a luat sfârşit. Goal-keeperul a decis să numai continue activitatea fotbalistică la echipa din vecinătatea Târgoviştei pentru a merge la Emblem II Alesund, formaţie din eşalonul 4 din Norvegia.
După aproape trei sezoane şi peste 70 de meciuri jucate, portarul de 29 ani s-a despărţit cu greu de Aninoasa. „Am jucat la un club unde m-am simţit foarte bine. Aici am avut sprijin din partea tuturor, dar acum a venit momentul să plec în altă parte. Mulţumesc tuturor pentru perioadă petrecută aici şi doresc mult succes Aninoasei în noul sezon. Aninoasa îmi va rămâne mereu în suflet”, a declarat goal-keeperul.
Bărboiu a evoluat în ultimul sezon pentru Aninoasa în 23 de meciuri, bifând un total de 1851 de minute în teren. Portarul şi-a trecut în cont, în 2015, promovarea în Liga a 3-a, cu gruparea din apropierea Târgoviştei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente