BĂRBOIU S-A TRANSFERAT ÎN… NORVEGIA

Mihai ROŞOIU

Colaborarea dintre FC Aninoasa şi Alexandru Bărboiu a luat sfârşit. Goal-keeperul a decis să numai continue activitatea fotbalistică la echipa din vecinătatea Târgoviştei pentru a merge la Emblem II Alesund, formaţie din eşalonul 4 din Norvegia.
După aproape trei sezoane şi peste 70 de meciuri jucate, portarul de 29 ani s-a despărţit cu greu de Aninoasa. „Am jucat la un club unde m-am simţit foarte bine. Aici am avut sprijin din partea tuturor, dar acum a venit momentul să plec în altă parte. Mulţumesc tuturor pentru perioadă petrecută aici şi doresc mult succes Aninoasei în noul sezon. Aninoasa îmi va rămâne mereu în suflet”, a declarat goal-keeperul.
Bărboiu a evoluat în ultimul sezon pentru Aninoasa în 23 de meciuri, bifând un total de 1851 de minute în teren. Portarul şi-a trecut în cont, în 2015, promovarea în Liga a 3-a, cu gruparea din apropierea Târgoviştei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Organizaţia PSD Târgovişte, la ora bilanţului

Casa Sindicatelor din Târgovişte a fost gazda Conferinţei Organizaţiei PSD Târgovişte. Lucrările au fost conduse de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan care este şi preşedintele PSD Târgovişte. Pe ordinea de zi au fost subiecte precum prezentarea activităţii politice a PSD Târgovişte în ultimul an, raportul admnistrativ al primarului Cristian Stan […]