Published On: vin, mart. 22nd, 2019

Bărbat cercetat pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi ultraj, reţinut de poliţiştii de la Răcari

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi de o adolescentă de 16 ani, din localitatea Colacu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic şi lipsită de libertate de către tatăl şi fratele său.
În urma deplasării la faţa locului, echipa de cercetare a stabilit că aspectele de sesizate se confirmă, partea vătămată prezentând urme vizibile de violenţă.
Pe timpul verificărilor, tatăl victimei, un bărbat de 50 de ani, s-ar fi opus conducerii la sediul poliţiei, i-ar fi ameninţat pe poliţişti cu un obiect tăietor şi ar fi fugit de la faţa locului.
Poliţiştii au reuşit prinderea şi imobilizarea acestuia, fiind condus la sediul poliţiei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi a fost prezentat Judecătoriei Răcari cu propunere de arestare preventivă. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi ultraj.
De asemenea, faţă de fratele victimei, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.
Tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro