Bănuiţi de furturi de biciclete, identificaţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au identificat doi bărbaţi bănuiţi de furtul unor biciclete de pe raza municipiului Târgovişte, fapte comise în perioada 1-3 decembrie a.c.. Cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Unul dintre bărbaţi a fost reţinutpentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 5 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Târgovişte cu propunerea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Pentru a preveni sustragerile de biciclete, poliţiştii vă recomandă:
– Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt!
– Nu vă lăsaţi niciodată bicicleta neasigurată, nici măcar pentru câteva secunde!
– Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate!
– Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje!
– Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzaţi astfel de chilipiruri şi în acest mod veţi descuraja acest gen de fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACŢIUNE INTERNAŢIONALĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CRIMINALITĂŢII INFORMATICE

Poliţia Română a participat, alături de agenţii de aplicare a legii din alte 28 de state, la o acţiune comună de luptă împotriva criminalităţii informatice, desfăşurată sub egida Europol. De asemenea, astăzi se lansează la nivel internaţional campania de conştientizare a riscurilor pe care le implică activitatea „cărăuşilor de bani” […]