Bănuiţi de furt calificat, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti şi cei de la Secţia nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au documentat activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.
Doi dintre bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea de măsuri preventive.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 31 martie – 7 aprilie a.c., cei în cauză ar fi sustras mai multe instrumente muzicale din incinta fostei discoteci de pe raza localităţii Corbii Mari. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prin PNDL 2 se vor finanţa construirea, reabilitarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale în localităţile din România

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, 10 aprilie, în calitate de for decizional, un proiect de lege care extinde domeniile pentru care primarii pot să solicite finanţare de la Ministerul Dezvoltării prin PNDL 2. Proiectul a fost adoptat cu 251 de voturi „pentru”, o abţinere şi niciun vot împotrivă. Proiectul de […]