Bănuiţi de evaziune fiscală, reţinuţi de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a două persoane, un bărbat din Târgovişte şi o femeie din Buciumeni, bănuite de comiterea unor fapte de evaziune fiscală.
Bănuiţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada mai 2012 – noiembrie 2014, în calitate de administratori de fapt şi de drept, cei doi nu ar fi evidenţiat în contabilitatea societăţii toate operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile realizate.
De asemenea, cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi evidenţiat în contabilitate cheltuieli cu achiziţii nereale de mărfuri. Prejudiciul creat este estimat la 348.955 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A acroşat şi accidentat o căprioară care şi-ar fi făcut apariţia pe partea carosabilă

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către un conducător auto cu privire la faptul că pe raza localităţii Costeştii din Deal a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, un […]