Published On: mar, iun. 18th, 2019

Bănuit de comiterea unei infracţiuni cu violenţă, reţinut de poliţişti

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub I coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Bungetu, j bănuit de săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie a.c., ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunţii, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, între bărbatul bănuit de agresiune şi partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcăreşti, ar fi existat o altercaţie în urma cu câteva zile, generată de consumul de alcool, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violenţe.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro